Ženska udruga Katarine Josipdol ,Rasadnik 17, 47303 Josipdol, info@zuk-josipdol.hr katarinejosipdol@gmail.com

Podijeljeni osnovni kućanski i higijenski paketi za krajnje korisnike za mjesec svibanj 2023. godine

U sklopu provedbe projekta „Pomoć ženama, žene pomažu 3“, kodni broj UP.02.1.1.16.0015, koji provodi Ženska udruga Katarine Josipdol podijeljeni su osnovni kućanski i higijenski paketi za mjesec svibanj 2023. godine. Ukupno je podijeljeno 84 paketa za 84 starije i/ili nemoćne osobe. Krajnji korisnici se uvijek obraduju dobivenom paketu, ali su malo žalosni zato što je ovo predzadnji mjesec pružanja usluge od strane zaposlenih žena ciljane skupine kao i dobivanje mjesečnih osnovnih kućanskih i higijenskih potrepština.

Podsjećamo, svaki mjesec slažemo drukčiji paket osnovnih kućanskih i higijenskih potrepština, a on svaki mjesec obuhvaća: toaletni papir, kuhinjske ubruse, sredstvo za ručno pranje posuđa i tekući sapun s pumpicom te varijante sljedećih proizvoda: sredstvo za pranje podova, sredstvo za čišćenje sanitarija, sredstvo za održavanje kuhinjskih radnih površina, spužvaste krpe za pranje, spužve za pranje posuđa, inox žicu te sredstvo za čišćenje staklenih površina.

Projekt „Pomoć ženama, žene pomažu 3“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva „Zaželi-program zapošljavanja žena -faza III“, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. godine. U projektu je zaposleno 14 žena ciljane skupine koje skrbe i brinu o 84 starije i/ili nemoćne osobe na rok do 6 mjeseci.