Ženska udruga Katarine Josipdol ,Rasadnik 17, 47303 Josipdol, info@zuk-josipdol.hr katarinejosipdol@gmail.com

Bajkoviti Advent u Ogulinu

Vrijeme Adventa vrijeme je mira, blagostanja, ljubavi, zajedništva.

Ženska udruga Katarine Josipdol u svoje slobodne aktivnosti uključila je zaposlenice projekta „Pomoć ženama, žene pomažu“, 100 % financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. godine, u aktivno sudjelovanje u aktivnostima Bajkovitog Adventa koji se održavao u Ogulinu.

Zaposlene žene, u svoje slobodno vrijeme, uključile su se u volonterski rad Udruge te su sudjelovale u svim aktivnostima poput rada na štandovima, pečenju palačinki, plesne točke i slično. Navedene aktivnosti imale su pozitivan utjecaj na još bolje međusobno povezivanje radnih kolegica, zaposlene žene ciljane skupine bile su „bogatije“ za nove spoznaje, upoznale su nove ljude, oslobodile su se u komunikaciji s vanjskim svijetom te se može reći da su na neki način „izašle iz svojih okvira“,

Na navedeni način dodatno se ulaže u zaposlenice te se radi na njihovoj socijalizaciji i uključivanju u društveni život. Rezultat svega je bolja povezanost zaposlenih žena, prošireni vidici te novostečena brojna iskustva.