Ženska udruga Katarine Josipdol ,Rasadnik 17, 47303 Josipdol, info@zuk-josipdol.hr katarinejosipdol@gmail.com

Održana edukacija o programima i mjerama ruralnog razvoja u Josipdolu

Ženska udruga Katarine Josipdol 5.7.2022. s početkom u 18.30 sati održala je besplatnu edukaciju o programima i mjerama ruralnog razvoja u Josipdolu za poljoprivrednike iz Josipdola, ali i okolnih ruralnih mjesta (Plaški, Tounj, Saborsko i Ogulin).

Edukacija je provedena u sklopu provedbe programa „Edukacijama do održivog razvoja ruralnih prostora“ koji je financiran sredstvima Ministarstva poljoprivrede. Radionicu je vodio Neven Vujnović.

Edukacija je održana u popodnevnom terminu te je na edukaciji sudjelovalo 15-ak poljoprivrednika s navedenih područja. Sudionici na edukacijama imali su priliku besplatno doznati koje je uvjete potrebno zadovoljiti kako bi potencijalno bili prihvatljivi prijavitelji na jednu od programa ili mjera ruralnog razvoja prema zadnjim objavljenim natječajima. Poljoprivrednicima je pojašnjeno koje uvjete trebaju zadovoljiti kod prijave na natječaj, na koji način se prijaviti, koje su prihvatljive aktivnosti za financiranje, obveze nakon projekta te druge stvari tijekom prijave i provedbe projekta.